Trappstädning Malmö

 

Trappstädning Malmö är därför något som alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har behov av. EWG STÄD erbjuder noggrann och utförlig städning med enbart miljövänliga produkter. Vi städar även andra gemensamma utrymmen såsom tvättstugor och förråd.

Det första intrycket man får av ett hus är oftast husets entréer och trappor.

Ett hus med städat entrée och skinande rena trappor ger ett positivt och avkopplande intryck.

Rena trappor innebär också en ökad säkerhet då risken för halkolyckor minskar.

trappstädning Malmö

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

 

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och i vissa fall privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

 

Hur fungerar er trappstädning?

Det är enkelt att anlita oss. När du tecknar avtal med oss binder du inte upp dig i långa kontrakt – du kan säga upp våra tjänster när du vill. Genom städschemat, som vi tar fram tillsammans med dig, vet du också alltid när vi städar och vem som gör det.

 

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan – bokar vi tid för att titta på ert trapphus och komma med offert för städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar.