OM EWG STÄDFIRMA I MALMÖ

 

EWG STÄD är ett flexibelt flyttföretag. Vi åtar oss alla möjliga typer av städuppdrag i Malmö med omnejd – allt från mindre städningar till omfattande flyttstädningar och allt däremellan. Det går lika bra för företag som för privatpersoner att anlita oss för städning, vi anpassar alltid städningen efter dina specifika behov och önskemål. Vi som arbetar på Malmö Flyttjänst är ett sammansvetsat, engagerat team vars primära mål är nöjda kunder.

Vi vill att du ska få mer tid för de saker som är viktiga för dig – oavsett vad det är. Varje individ är unik och så även varje livssituation. Vi ställer inga onödiga frågor och träder alltid in med största respekt och ödmjukhet i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi förstår vikten av personlig integritet såväl som materiella och emotionella värden.

Vi erbjuder alla typ av städning. Har du flyttat och behöver hjälp med flyttstädningen? Vi ser till så du kan lämna över din lägenhet skinande ren. Har du mycket att stå i och behöver avlastning med städningen i hemmet? Vi erbjuder hemstädning så får du mer tid för annat.

Kanske behöver du hjälp varje vecka eller räcker det med en rejäl storstädning? Oavsett så har vi kunnig städpersonal som hjälper dig att uppnå skinande resultat. Vi erbjuder också fönsterputsning antingen till dig privat eller till ditt företag. Vill du att vi städar på ditt kontor? Ta en närmare titt på tjänsten kontorsstädning.

Oavsett vilken typ av städning du behöver så står vi redo att hjälpa dig. Ingen av tjänsterna som passa in på ditt behov? Kontakta oss med din utmaning så kan vi säkert hitta en lösning just för dig. Vi är städfirma Malmö som gör din vardag lättare och du kan använda din dyrbara tid för viktigare saker.

VÄLKOMMEN TILL MALMÖ STÄDTJÄNSTER

 

Vi erbjuder alla tänkbara städtjänster – åt både privatpersoner och företag. Vi kan komma och städa som en engångsföreteelse såväl som på daglig basis. De flesta som anlitar oss för städning väljer ett besök varje eller varannan vecka – det är du som bestämmer hur vi lägger upp din städplan!

Städhjälp Malmö - Städfirmor Malmö